Продаја слика и дискова по скоро дуплој цени школарцима
фото

Продаја слика и дискова по скоро дуплој цени школарцима

фото
фото

Услед краја школске године обичај је да ученици праве прославе на својствен начин и организују се како би се што лепше и забавније провели. Ми као родитељи и делимично имамо удела у томе и своје представнике у родитељском савету који бирају ко ће сликати, где и како ће се одржати славље итд. Као и сваке године славља су протицала без проблема док ове године цене услуге фоторграфа ФОТО КОЛЕ из Крушевца нису превршиле сваку меру. Цене фотографија другог фотографа у околини тј у Каонику су биле скоро дупло јефтиније али родитељском савету није било дозвољено од стране школске управе да изабере фотографа те цене су скоро дупло скупље. Када причамо о сликама то се чини смешна цифра, али кад додамо да свако дете има бар по 20-так слика онда то више није смешно и спада у крађу. Министарство је обавештено усмено као и надлежни органи у Крушевцу о овом инциденту и као одговор смо добили – обратите нам се писмено. Тако да полазим од себе а и осталих родитеља да би то требали да урадимо и да се једном за свагда реши ко је и шта је направило ово срамно дело пљачкања наше деце. Информације које сам сакупио гласе овако:

Цена у Великом Шиљеговцу: 100дин и 130дин
Цена у Каонику: 70дин и 90дин
Цена у О.Ш Драгомир Маркович у Крушевцу је скоро 60 дин

Доста је било више ћутања о оваквим и сличним стварима и време је да се то реши јер наша деца су у питању.
Захваљујем се уредништву сајта који су одреаговали како треба и тражили доказ и прихватили да сачувају анонимност мене као корисника сајта јер без тога би свако могао да пише глупости а ово је далеко од глупости и позивам сваког ко жели да каже шта жели да иступи и каже на овај начин.

This Post Has 2 Comments

  1. Svaka čast na tekstu. Samo jedna ispravka. Cena velikih fotografija nije 130, već 150 dinara. A cena od 100 dinara važi za fotografisanje drugarske večeri, iako je na tenderu bila ponuda foto Koleta od 90 dinara i prihvaćena. Zašto roditelji iz Saveta roditelja glasaju za NAJSKUPLJU ponudu? To je već pitanje koje treba da razmotre psiholozi, jer roditeljli Saveta brane interese odeljenja, jer su ih roditelji izabrali da čine u korist učenika. Sramota i bruka! Organizovan kriminal!

Оставите одговор