Најлепша места на свету – Поља лала – Холандија
Поља лала - Холандија

Најлепша места на свету – Поља лала – Холандија

Поља лала - Холандија
Поља лала – Холандија

Поља лала – Холандија

Најпознатији поља лала се налази иза Северног мора, између градова Leiden и Den Helder. Остала поља лала, ништа мање лепа, налазе се у близини Enkhuizen ( Bovenkarspel, Andijk ) и у провинцији Flevoland ( Noordoost Polder, Oostelijk Flevoland ). Организоване, бициклистичке и ауто стазе су доступне у локалним канцеларијама туристичких информативних агенција у регионима.
Дакле, има ли бољи начин да упознате и уживате у лепим мирисима, локалној култури него да кружите кроз њу? Дивећи се јединственим пејзажима, тракама путева кроз поља лала, око историјског места Leiden у прелепом граду Haarlem .
Упадљиве боје лалa су типичан призор у Холандији током пролећа .Заступљене су већином светлo црвене, розе и жуте боје које морате видети, или да кажемо, доживети.

[dropshadowbox align=”left” effect=”lifted-both” width=”70%” height=”” background_color=”#E99929″ border_width=”2″ border_color=”#88684B” ]Како стварно изгледа можете видети и сами…


[/dropshadowbox]

Посета светски познатом месту Кеукенхоф ће вам дати обиље прилика да дођете и усликате ове предивне пејзаже. Ако Вам се свиђа поделите са пријатељима. Ускоро још много занимљивих пејзажа и места за путовања.

Оставите одговор