Нашa листа заједничких пријатеља се појављује одвојено када гледате  нечији профил. У одређеним ситуацијама имамо потребу да сакријемо наше заједничке пријатеље на Фејсбуку. Тражећи по налогу нисмо нашли опцију како сакрити заједничке пријатеље на Фејсбуку од осталих.

Искрено говорећи, не постоји могућност да одмах сакријете заједничке пријатеље са вашег налога а да тиме не сакривате све пријатеље. Али, показаћу вам брз начин како сакрити заједничке пријатеље од других.

Фејсбук нам не пружа никакву помоћ да сакријемо наше заједничке пријатеље. Само пажљиво пратите наведене кораке и све ће бити у реду. Када завршите, ваш Фејсбук налог се неће појавити у заједничким пријатељима.

Први корак
Поставите поставке приватности Само ја

Како то учинити?

Пријавите се на Фејсбук и поставите листу пријатеља у приватност на Само Ја.

Када поставку приватности не поставите на Само ја, свако може да види вашу листу пријатеља. Такође, они могу да виде све заједничке пријатеље. Дакле, боље је да их сакријете од јавности.

Кликните на икону Управљај (оловка).

 

 

 

Кликните на икону оловке да бисте добили друге опције.

 

Кликните на Измени приватност.

 

 

 

 

Сада кликните на опцију Измени приватност да бисте добили више опција приватности.
Поставите поставке приватности своје листе пријатеља Само ја.

 

Други корак
Реците свом пријатељу да промени поставке приватности

Након што сте сакрили листу пријатеља, заједнички пријатељи се још увек могу појавити. Ако ваш профил и даље приказује заједничке пријатеље, онда морате да се консултујете са вашим заједничким пријатељем како бисте променили поставке приватности код њих.

Када заједнички пријатељи примене опцију Само ја на приватност листе пријатеља, неће се појавити на вашем профилу као заједнички пријатељ. То је то!