Humanitarni turnir “Trofej Ribare 2014” za ugroženo stanovništvo Srbije

Humanitarni turnir “Trofej Ribare 2014” za ugroženo stanovništvo Srbije

humanitarni turnir cover

„Trofej Ribare“ za ugroženo stanovništvo Srbije

Ribare će u subotu 24. maja  biti domaćin humanitarnog turnira u malom fudbalu. Početak manifestacije zakazan je za 12 sati.
Turnir će biti realizovan u organizaciji Mesne zajednice Ribare i grupe ,,Mladi za Ribare’’. Osnovni cilj je prikupljanje pomoći za ugrožene u poplavama. Sve utakmice biće odigrane na terenu za male sportove.
Kotizacija za učešće na turniru je 200 dinara po igraču, ili dva sms-a na broj 1003. Pobednik turnira biće proglašen za šampiona humanosti, dok će kompletan prihod od kotizacija biti uplaćen na namenski račun Vlade republike Srbije. Sve informacije o takmičenju i humanitarnoj akciji možete naći u zvaničnom event-u
Pozivamo sve ljude koji podržavaju našu akciju, a nisu u stanju da prisustvuju turniru da pošalju SMS sledeće sadržine sa svojim imenom i prezimenom: IME PREZIME TROFEJ RIBARE na broj 1003. Molimo vas da uradite Screenshot ili sliku te poruke i pošaljite nam je na naše profile u vidu poruke ili komentara kao znak podrške našoj akciji:
www.facebook.com/TrofejRibare
www.facebook.com/MladizaRibare
UČESTVUJ U AKCIJI, BUDI ČOVEK!
HUMANOST NA TEREN!
THE ROAD AHEAD (1)

About The Author

Leave a reply

RSS Јужне Вести

 • Premijera predstave "Laki komad" u niškom Akademskom 21. марта 2019.
  Komedija koja ima i elemente vodvilja "Laki komad" biće premijerno izvedena u petak 22. marta u 21 sat na kamernoj sceni Akademskog pozorišta niškog Studentskog kulturnog centra.
 • Predstavnik SzS iz Niša pozvao Bulatovića na TV duel 21. марта 2019.
  Uzimajući u obzir upad nezadovoljnih građana na javni servis Srbije, ali i sličnu situaciju u lokalnim medijima u Nišu, Dragan Stojadinović iz Saveza za Srbiju pozvao je gradonačelnika Niša Darka Bulatovića da stavove sučele u televizijskom programu.
 • Državni vrh na Danu sećanja u Nišu, organizuju se dolasci naprednjaka sa juga 21. марта 2019.
  Dve decenije od početka bombardovanja biće obeležene u nedelju, 24. marta, na centralnom trgu u Nišu, a Danu sećanja na stradale u NATO agresiji prisustvovaće državni vrh na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandarom Vučićem. Detalji programa još nisu poznati, sem da počinje u 20 sati, a kako Južne vesti nezvanično saznaju, očekuje se prisustvo velikog […]
 • Studenti iz Beograda i meštani renovirali seoski Dom kulture 21. марта 2019.
  Krečenjem zidova, farbanjem lamperije, sređivanjem poda, ali i postavljenim pokretnih panela na zidovima, meštani sela, studenti i profesori beogradskog Arhitektonskog fakulteta, uredili su Dom kulture u selu Dojkinci koji je poprimio novi savremeniji izgled.

Харлем